Vloerengordijnshop geeft ook in deze tijd handen en voeten aan interieurvraagstukken

Hollandscheveld - Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak en daar wil Vloerengordijnshop, gevestigd aan Het Hoekje 39, graag aan bijdragen.

„En bijzondere tijden zijn het zeker”, vertelt Miranda Strijker. „Gelukkig hebben we een ruime winkel en na wat herinrichten kunnen we nu op een goede manier afstand houden, maar toch onze klanten helpen bij het maken van een keuze.”

Winkel is open, maar ook op afspraak is bezoek mogelijk

De winkel is op de gewone tijden geopend. „Maar als de wens er is om alleen in de winkel te zijn kan er ook op afspraak een moment ingepland worden zodat u in alle rust uw interieur kunt samen stellen. Voordat u naar de winkel komt kunt u alvast op www.vloerengordijnshop.nl zoeken naar de gordijnen of vloeren die bij u passen, in de winkel kunnen we u dan verder adviseren en de mogelijkheden bekijken die er zijn op het gebied van plooien, rails, roedes en meer.”

In de winkel hangt van bijna elk gordijn een showbaan. Zo krijgt de klant een goed beeld van het gordijn en of dit in het eigen interieur zou passen. „Showbanen en stalen van vloeren of raamdecoratie geven we graag even met u mee naar huis zodat u ook thuis kunt kijken naar de kleuren. Dit maakt het kiezen van het perfecte product voor uw huis een stuk gemakkelijker.”

Actie raamdecoratie

Vanaf volgende week kan eenieder bij Vloerengordijnshop extra voordelig terecht voor alle raamdecoratie zoals rolgordijnen, jaloezieën, plissé, duette en meer. Miranda: „Houd deze krant in de gaten of kom langs om meer te weten te komen over de actie.”

In de winkel zijn alle mogelijkheden te bekijken, „maar wilt u liever niet het huis uit dan komen we ook op afspraak langs met stalen zodat u thuis een keuze kunt maken. Wij werken ook in de bouwvak door.”

Het plaatsen van gordijnen, raamdecoratie en het leggen van vloeren kan op veel plaatsen ‘gewoon’ door gaan waarbij de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. „Omdat veel mensen niet op vakantie kunnen hebben we besloten om ook in de bouwvakvakantie door te gaan met het leggen van vloeren en plaatsen van raamdecoratie en gordijnen. We hebben hier al de eerste opdrachten voor op papier staan dus als u in de vakantie geholpen wilt worden is het verstandig binnenkort een afspraak te maken. Wilt u dus nog een nieuwe vloer, mooie duettes of gordijnen kom dan zeker even langs om de mogelijkheden te bekijken.”