Autoprofi Hoogeveen, specialist in fietsendragers

Hoogeveen - Wandelen en fietsen zijn buitenactiviteiten die tijdens deze coronacrisis nog een beetje uitgeoefend kunnen worden. Zeker als we straks hopelijk weer wat meer vrijheden krijgen is het fijn om ook eens te fietsen in een andere omgeving.

Autoprofi heeft daarvoor een zeer ruim assortiment fietsendragers beschikbaar. „In onze winkel voeren we naast Thule de merken Movanext, Pro-user, Spinder en Yakima. We hebben oplossingen voor twee, drie en zelfs vier fietsen”, aldus Richard de Jager van Autoprofi Hoogeveen.

Voor het vervoeren van twee elektrische fietsen is het heel belangrijk om goed te controleren of zowel de fietsendrager als de trekhaak wel voldoende draagvermogen biedt. „Natuurlijk bekijken we de mogelijkheden per situatie. Omdat we veel voorraad hebben is het ook prima mogelijk om te kijken of de fietsen goed op de drager passen.”

Geen trekhaak? Geen probleem, want Autoprofi biedt meerdere oplossingen. „Uiteraard plaatsen we als officieel Brink-partner graag een trekhaak en geven we daar vijf jaar garantie op. Verder hebben we, voor de lichtere fietsen fietsendragers beschikbaar die op de achterklep gemonteerd kunnen worden. En natuurlijk zijn er ook dragers voor op dak leverbaar.”

Ook oplossingen voor de camper

In het bezit van een camper? Ook dan helpt Autoprofi graag met een passende oplossing voor het meenemen van de fietsen. „Hopelijk kunnen we deze zomer er toch nog een beetje op uit trekken en dan is het fijn om de fietsen vertrouwd en eenvoudig mee te nemen. Autoprofi heeft ook voor campers een zeer breed assortiment fietsendragers beschikbaar voor zowel in als aan de camper. Natuurlijk kunnen we ook de montage verzorgen. Omdat de montage vaak enige tijd vooraf ingepland dient te worden, adviseren we om toch om nu alvast te oriënteren en een montage-afspraak te maken. Dan kunt u weg als het weer kan en worden teleurstellingen voorkomen.”

„Kom gerust langs in onze winkel aan de A.G. Bellstraat in Hoogeveen. Wij zijn gewoon dagelijks geopend en staan graag voor u klaar. Natuurlijk nemen we de voorschriften van het RIVM in acht. Ook kunt u ons per mail en/of telefoon benaderen. We maken graag vrijblijvend een passende offerte. Eventueel bezorgen van uw aankoop en/of halen en brengen van uw auto is bespreekbaar.”