Damesmode Dekker

Damesmode Dekker in Zuidwolde is bij velen wel bekend. Met onze ruime winkel met veel bekende merken zoals Gerry Weber, Rabe, Frank Walder, Roberto Sarto, grote maten mode zoals Samoon en Via Appia Due als ook de jongere mode zoals Taifun, Poools, HV Polo, Helena Hart en Another Woman.

Maar we hebben ook nachtmode, ondermode en beenmode. Met daarnaast de juiste accessoires om je/uw outfit compleet te maken.

Door de ruime winkel en grote paskamers is het bij ons mogelijk om op veilige afstand te winkelen. Natuurlijk kunt u  van ons advies verwachten zoals u van ons gewend bent. En doordat wij een grote koffietafel hebben kunnen we ook hier genoeg afstand bewaren en staat de koffie/thee klaar.

Een van de mooie extra’s bij Damesmode Dekker is onze gratis ophaalservice waarbij we u ophalen en na het winkelen in onze winkel, ook weer thuisbrengen. Maar dat is momenteel niet mogelijk. Daarom bezorgen wij nu ook bij u/je thuis.

Heeft u/Heb je speciale wensen of misschien wel iets op Facebook of Instagram gezien? Laat het ons weten en samen overleggen we dan wat we voor u/je kunnen betekenen. U kunt zelf bellen of iemand anders dat laten doen. Wij zorgen dan dat de kleding bezorgd wordt en dat u/je dit dan fijn thuis kunt passen. 

Neem contact met ons op: 
bellen: 0528-373288 of
mailen: info@damesmodedekker.nl

Wij staan ook nu graag voor u/je klaar met hulp en advies, maar natuurlijk met in acht neming van de regels van het RIVM.

Tot ziens!

Hester, Henk en Rianne Dekker en medewerksters

Damesmode Dekker
Hoofdstraat 53, 
7921 AC Zuidwolde