Autoprofi Hoogeveen. De specialist in fietsendragers.

Wandelen en fietsen zijn buiten activiteiten die tijdens deze Corona crisis nog een beetje uitgeoefend kunnen worden. Zeker als we straks hopelijk weer wat meer vrijheden krijgen is het natuurlijk fijn om ook even te fietsen in een andere omgeving. Autoprofi heeft daarvoor een zeer ruim assortiment fietsendragers beschikbaar.

In onze winkel voeren we naast Thule de merken Movanext, Pro-user, Spinder en Yakima. We hebben oplossingen voor 2, 3 en zelfs 4 fietsen. 

Voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen is het natuurlijk heel belangrijk om goed te controleren of zowel de fietsendrager als de trekhaak wel voldoende draagvermogen bieden. Natuurlijk bekijken we de mogelijkheden per situatie. Omdat we veel voorraad hebben is het ook prima mogelijk om te kijken of de fietsen goed op de drager passen.     
Geen trekhaak? Geen probleem! 

Autoprofi biedt meerdere oplossingen.
Uiteraard plaatsen we als officieel Brink partner graag een trekhaak en geven we daar 5 jaar garantie op. Verder hebben we, voor de lichtere fietsen, fietsendragers beschikbaar die op de achterklep gemonteerd kunnen worden. En natuurlijk zijn er ook dragers voor op dak leverbaar.

Ook oplossingen voor de Camper.
Bent u in het bezit van een camper, ook dan helpen we u graag met een passende oplossing voor het meenemen van de fietsen. Hopelijk kunnen we deze zomer er toch nog een beetje op uit trekken en dan is het fijn om de fietsen vertrouwd en eenvoudig mee te nemen. Autoprofi heeft ook voor campers een zeer breed assortiment fietsendragers beschikbaar voor zowel in als aan de camper. Natuurlijk kunnen we ook de montage verzorgen.  Omdat de montage vaak enige tijd vooraf ingepland dient te worden, adviseren we om toch om nu alvast te oriënteren en een montage afspraak te maken. Dan kunt u weg als het weer kan en voorkomt u teleurstellingen. 

Kom gerust langs in onze winkel aan de A.G. Bellstraat in Hoogeveen. Wij zijn gewoon dagelijks geopend en staan graag voor u klaar. Natuurlijk nemen we de voorschriften van het RIVM in acht. 
Ook kunt u ons per mail en/of telefoon benaderen. We maken graag vrijblijvend een passende offerte. Eventueel bezorgen van uw aankoop en/of halen en brengen van uw auto is bespreekbaar.

Autoprofi
A.G. Bellstraat 31b
7903AD Hoogeveen
0528-231533
www.autoprofi.nl
hoogeveen@automat.nl