C&J biedt spatschermen voor in de auto

Hoogeveen - Rene Hooijer, Bert Hooijer, Michel van Goor en hun team van C&J staan ook in deze tijd voor hun klanten klaar. Zo proberen zij bedrijven en zzp’ers te helpen hun personeel of medepassagier te beschermen tegen het coronavirus onderweg. C&J biedt hiervoor een innovatieve tijdelijke oplossing.

„Je kent het wel. Wanneer je samen met je collega op pad moet ten tijde van de coronacrisis en je zit in dezelfde auto dan is het lastig om 1,5 meter afstand te hanteren. Wij hebben samen met onze partners een spatscherm van goede kwaliteit ontwikkeld dat gemonteerd wordt tussen de stoel van de chauffeur en de bijrijder”, aldus een van de teamleden van C&J. Het scherm houdt deels de druppeltjes tegen die bijvoorbeeld vrij worden gegeven bij het hoesten. Zo is er minder kans op besmetting. De oppervlakte van het scherm is glad en makkelijk schoon te maken. „Heeft dit uw interesse gewekt, laat u dan vrijblijvend informeren. Het team van C&J staat voor u klaar.” Ook kunnen geïnteresseerden een dergelijk spatscherm bekijken in de showroom aan de Marconistraat 20. Bel voor meer informatie: 0528-240169.

Uiteraad houdt C&J zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent onder meer 1,5 meter afstand, desinfectie en auto’s van klanten worden voorzien van stuur- en stoelhoezen.Wie niet in de gelegenheid is om onderdelen op te halen kan deze makkelijk en snel bestellen op www.bedrijfsautoonderdelen.nl. Een afspraak inplannen kan via de C&J-app, die via de Google Play of Apple Store te downloaden is. De auto wordt indien gewenst thuis opgehaald.

C&J is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en het afleveren van bedrijfswagens, waarbij de nadruk ligt op de merken Opel, Renault, Nissan, Fiat, Peugeot en Citroën en tegenwoordig ook Mercedes en Volkswagen.