C&J verkoopt spatschermen voor in de auto

Rene Hooijer, Bert Hooijer, Michel van Goor en hun team van C&J staan ook klaar in deze tijd voor hun klanten. Zo proberen zij bedrijven en zzp’ers te helpen hun personeel of medepassagier te beschermen tegen het coronavirus onderweg. C&J biedt hiervoor een innovatieve tijdelijke oplossing.

„Je kent het wel. Wanneer je samen met je collega op pad moet ten tijde van de coronacrisis en je zit in dezelfde auto dan is het lastig om 1,5 meter afstand te hanteren. Wij hebben samen met onze partners een spatscherm van goede kwaliteit ontwikkeld dat gemonteerd wordt tussen de stoel van de chauffeur en de bijrijder”, aldus een van de teamleden van C&J.

Het scherm houdt deels de druppeltjes tegen die bijvoorbeeld vrij worden gegeven bij het hoesten. Zo is er minder kans op besmetting. De oppervlakte van het scherm is glad en makkelijk schoon te maken.

„Heeft dit uw interesse gewekt, laat u dan vrijblijvend informeren. Het Team van C&J staat voor u klaar.” Ook kunnen geïnteresseerden een dergelijk spatscherm bekijken in de showroom aan de Marconistraat 20. Bel voor meer informatie: 0528-240169.

Uiteraard houdt C&J zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent onder meer 1,5 meter afstand, desinfectie en auto’s van klanten worden voorzien van stuur- en stoelhoezen.

 

Wie niet in de gelegenheid is om onderdelen op te halen kan deze makkelijk en snel bestellen op www.bedrijfsautoonderdelen.nl. Een tegenwoordig een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld onderhoud apk kan via de C&J-app, die via de Google Play of Apple Store te downloaden is.

De auto wordt indien gewenst thuis opgehaald. C&J is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen verkoop, lease en onderhoud van personen of bedrijfsauto’s, waarbij de nadruk ligt op de merken Opel, Renault, Nissan, Fiat, Peugeot en Citroën en tegenwoordig ook Mercedes en Volkswagen.

Tevens heeft C&J een scherpe finacial lease deal voor u!

Lease nu de maand april een van de bedrijfsauto uit de voorraad, ontvang dan 2 maanden korting twv het leasebedrag op de vraagprijs bij afsluiten met de langste looptijd! Ook kunt u eigen bedrijfsauto terug leasen met de lease en cashback constructie zo houdt u geld om handen in de tijden van corona!

 

En als slot heeft C&J een leuke winactie, ga daarvoor naar hun facebookpagina: www.facebook.com/cjbedrijfsautosenonderdelen