Fietsspecialist Wijbinga: Wij zijn gewoon geopend

‘Private shopping op afspraak’

HOOGEVEEN – Bij Fietsspecialist Wijbinga kunnen klanten in verband met de uitbraak van het coronavirus ook winkelen op afspraak.

„De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur” ( de vrijdag koopavond zijn we tot nader bericht gesloten), vertelt Edwout Wijbinga. „Als mensen graag alleen willen winkelen, is dat bij ons mogelijk en zorgen we dat er zo weinig mogelijk klanten in de winkel zijn. Ook ‘s avonds is het mogelijk om te winkelen op afspraak.”

Wil je graag informatie over over een bepaalde fiets , neem dan tijdens normale openingstijden of via de mail contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen en u wensen kunnen bespreken.

Blijf je toch liever thuis  dan kunnen we via telefonisch geprek veel te weten komen wat u wensen zijn en bezorgen we de fiets die u voor ogen heeft bij u thuis , zodat u deze vrijblijvend kan testen.

Fietsen eventueel opgehaald
Fietsen die gerepareerd moeten worden, kunnen door Wijbinga opgehaald worden van huis en weer worden teruggebracht. „De reparaties worden uitgevoerd in de werkplaats, die voor de gelegenheid helemaal is afgesloten. Dat hoort bij de maatregelen die we hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij de kassa houden we in de gaten of mensen wel anderhalve meter afstand nemen.”

Wie lekker aan het fietsen is, kan ook terecht bij de fietsenzaak om de band op te pompen. „Buiten de winkel hebben we al enkele jaren een compressor, waar mensen hun band op kunnen pompen. Dat bleek een gouden greep te zijn.”

Voor afspraken en advies mag u bellen naar 0528-276322 of mailen naar info@wijbingadefietsspecialist.nl
Steun elkaar en blijf gezond..

Fietsspecialist Wijbinga
Nicolaas Beetsstraat 1
7901 KH Hoogeveen
Telefoon: (0528) 27 63 22 
info@wijbingadefietsspecialist.nl
wijbingadefietsspecialist.nl