Hollandschevelders blij met bestelservice Jarno van Goor

HOLLANDSCHEVELD - Verse worst, gehakt en schnitzels. Dat werd de eerste weken van de coronacrisis volop ingeslagen bij slagerij Jarno van Goor. De slager lacht: „We staan bekend om onze verse worst, die willen mensen niet missen.”

Zelf was hij ook wel een beetje bang dat hij de winkel aan Het Hoekje moest sluiten. „Tot nu toe lijkt dat goed te gaan.”

Toen Van Goor hoorde dat de horecazaken dicht moesten, was het hem duidelijk. Zijn webshop moest direct nieuw leven ingeblazen worden. „Die werd zo weinig gebruikt, eigenlijk alleen in de zomer voor barbecuepakketten. Dat moest dus snel anders.” Klanten maken er nu grif gebruik van. Wie online vlees besteld, krijgt dit de volgende dag thuis bezorgd, tot aan de voordeur.

„Het zijn niet alleen ouderen die daar gebruik van maken. Ook jonge gezinnen die liever zo min mogelijk het huis uitgaan bestellen nu online.”

Aanpassingen in de winkel
Ook in de winkel zijn aanpassingen doorgevoerd. „Er mogen maximaal vier personen de winkel in. Diezelfde avond dat de strengere maatregelen bekend zijn gemaakt heb ik bijvoorbeeld de bankjes uit de winkel gehaald. Daardoor kunnen mensen elkaar veilig op afstand passeren. Je moet je nu met zijn allen aan de regels houden. Klanten begrijpen dat ook. Er wordt netjes buiten gewacht als er vier personen in de zaak zijn. In de winkel is het nu wel rustiger. Niet dat er minder vlees gegeten wordt, nee hoor. Maar mensen komen nu niet elke dag. Als ze in de winkel komen, nemen meer vlees in een keer mee zodat ze de week kunnen overbruggen.”

Slagerij Jarno van Goor heeft de openingstijden niet veranderd. Wie online wil bestellen kan dit doen via www.jarnovangoor.nl

Slagerij Jarno van Goor
Het Hoekje 6, 
7913 BC Hollandscheveld