Reinders Rekreatie: ‘Ga straks in Nederland kamperen’

HOOGEVEEN – Reinders Rekreatie aan de Stephensonstraat 4 heeft de deuren ondanks de uitbraak van het coronavirus gewoon geopend.

Volgens eigenaar Rolf Reinders is het niet druk in de winkel sinds is aangekondigd dat de campings dicht moeten. „Wel is het in de werkplaats druk. We krijgen caravans die gerepareerd moeten worden. We zitten normaal erg vol, maar als we nu een klus tussendoor krijgen, kunnen we die nog wel aannemen.”

Bij Reinders Rekreatie zijn ook maatregelen ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. „We wijzen klanten erop om afstand te houden. Ook houden we onszelf aan de maatregelen van het RIVM.”

Iets creatiefs hebben ze bij Reinders Rekreatie niet bedacht. „We dachten aan het ophalen van de caravans bij klanten, maar die campers staan vaak in een stalling. Als ze er toch al uitgehaald moeten worden, kunnen ze net zo goed meteen doorrijden naar ons.”

Reinders hoopt dat mensen straks in Nederland gaan kamperen. „We hopen dat de campings straks weer open kunnen en dat iedereen massaal Nederland intrekt om de economie weer een oppepper te geven.”

Reinders Rekreatie
Stephensonstraat 4
7903 AV Hoogeveen
Telefoon: 0528 268151
E-mail: hgv@reinders-rekreatie.nl
www.reinders-rekreatie.nl