Cafetaria de Wielewaal past zich snel aan

Hoogeveen - Zoals de meeste horecagelegenheden heeft ook cafetaria De Wielewaal haar bereikbaarheidstijden aangepast. Van dinsdag tot en met zondag zijn zij van 16.00 uur tot 19.30 uur bereikbaar.

Voor een bezorgbestelling wordt gevraagd deze door te geven via WhatsApp naar 06-27 26 77 33 met daarin de bestelling, de naam, het bezorgadres en het gewenste bezorgtijdstip. Met een betaling via een betaalverzoek wordt dan de bestelling bereid en gratis voor de deur bezorgd.

Belang vroegtijdige bestelling

Eigenaar Emil onderstreept het belang van een vroegtijdige bestelling via WhatsApp (uiteraard vanaf 16.00 uur). „Dit geeft de medewerkers de mogelijkheid om alles goed in te plannen.Dat helpt enorm”, aldus Emil. „Op die manier kunnen wij iedereen naar wens bedienen. En, dat is mede dankzij mijn medewerkers die in deze tijd zo vaak klaar staan.”

Bereikbaar is de cafetaria ook voor een bestelling aan de deur of het afhalen van een telefonische bestelling die via 0528-264766 is doorgegeven. Buiten kan dan onder de luifel even worden gewacht.

Vanaf 16 april staat in de cafetaria de softijsmachine weer aan zodat milkshakes en sorbets voor thuis besteld kunnen worden. Voor de hele maand april heeft de cafetaria bovendien een keuze-sausactie. Bij een portie patat kan dan gratis een saus naar keuze worden bijbesteld.