Fietsspecialist Wijbinga: ‘Private shopping op afspraak’

Hoogeveen – Bij Fietsspecialist Wijbinga kunnen klanten in verband met de uitbraak van het coronavirus winkelen op afspraak.

„De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur”, vertelt Edwout Wijbinga. „Als mensen graag alleen willen winkelen, is dat bij ons mogelijk en zorgen we dat er zo weinig mogelijk klanten in de winkel zijn. Ook ‘s avonds is het mogelijk om te winkelen op afspraak.”

Fietsen eventueel opgehaald

Fietsen die gerepareerd moeten worden, kunnen door Wijbinga opgehaald worden van huis en weer worden teruggebracht. „De reparaties worden uitgevoerd in de werkplaats, die voor de gelegenheid helemaal is afgesloten. Dat hoort bij de maatregelen die we hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij de kassa houden we in de gaten of mensen wel anderhalve meter afstand nemen.”

Wie lekker aan het fietsen is, kan ook terecht bij de fietsenzaak om de band op te pompen. „Buiten de winkel hebben we al enkele jaren een compressor, waar mensen hun band op kunnen pompen. Dat bleek een gouden greep te zijn.”