Thrianta in afwachting van besluit KNKV

Hoogeveen - Op dit moment is door de coronacrisis de korfbalcompetitie stil komen te liggen. Dus ook voor de Hoogeveense korfballers van Thrianta is het nu een periode zonder wedstrijden en trainingen.

De geel blauwen staan op de vierde plek in de tweede klasse. Wat als promovendus natuurlijk een prima presentatie is. Thrianta presteerde vooral in eigen huis uitstekend, want alleen tegen de koploper werd gelijk gespeeld voor de rest wisten de Hoogeveners alle wedstrijden te winnen. Waaronder de negen-punten-comeback tegen Kinea wel de meest bijzondere was. In de uitwedstrijden waren de resultaten een stuk minder. Alleen bij Dio wisten de geel blauwen te winnen.

Afwachten

Wat de bond met de huidige stand gaat doen wordt op 6 april bekend. Dus tot die tijd is het nog afwachten voor Thrianta. Wel heeft het KNKV ook alle wedstrijden in de veldcompetitie afgelast. Ook in deze competitie staat Thrianta op een keurige vierde plek met negen punten uit acht wedstrijden.

 

Wijzigingen op komst

Hoe de komende periode voor de korfballers er uit ziet is dus nog afwachten. Toch wordt er op de achtergrond al gewerkt aan het volgende seizoen. Zo is het bestuur bezig met het samenstellen van de technische staf, want hoofdtrainer Vincent Bout heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Ook in de spelers groep zullen er wat wijzigingen komen. Maar voor nu is natuurlijk eerst belangrijk dat alle leden van Thrianta gezond blijven in deze crisis. Dat korfbal dan op een lager pitje komt is maar bijzaak.