Pinnen kan nu met stokjes bij D’Indo

Hoogeveen - Restaurants en horecazaken zijn verplicht gesloten in verband met de coronacrisis. Wat doen Hoogeveense bedrijven om toch door te kunnen gaan?

Tijdens de coronacrisis hoeft niemand de heerlijke traditionele Indonesische gerechten van D’Indo te missen. Arend Beeuwkes staat nog steeds dagelijks in verschillende winkelcentra. Maandag in winkelcentrum De Weide, dinsdag in De Grote Beer, donderdag in Havelte en vrijdag in de Wielewaal.

„Klanten worden geacht de anderhalve meter afstand te bewaren. Buiten staat een tafel waar een pinapparaat staat. Deze kan bediend worden met stokjes die op tafel liggen. Na het gebruik vraag ik de klanten om de stokjes weg te gooien.”

Voor bezorgen kan men ook bij D’Indo terecht. „Er kan de hele dag gebeld worden, dan zorgen wij dat het aan huis wordt bezorgd.”

Arend biedt ondernemers de mogelijkheid om de extra foodtruck van D’Indo te huren voor een luttel bedrag per maand. „Alleen met de voorwaarde dat er een of twee gerechten van mij worden verkocht op de kraam. Ik hoop dat we de kar kunnen verhuren aan een ondernemer die daardoor het hoofd boven water kan houden.”