Goede nachtrust is broodnodig voor een goede weerstand

Nieuwleusen - Inmiddels is iedereen wel op de hoogte, het nieuwe motto is: houd 1.5 meter afstand van elkaar.

Onder het mom hiervan, en alle andere (hygiënische) maatregelen is Bos Bedden in Nieuwleusen nog steeds open. Het leven gaat ondertussen wel door. Een goede nachtrust blijft broodnodig. Een goede nachtrust is immers één van de belangrijke eigenschappen voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand.

De medewerkers van Bos Bedden staan dan ook in goede gezondheid voor de klanten klaar. „Met onze ruime en sfeervol ingerichte showroom van maar liefs 3000 m2 is het misschien nu wel het juiste moment om in alle rust te komen proefliggen. Adviseren en beleven kan bij Bos Bedden in alle rust en met gepaste maatregelen. Zo hebben wij voor iedere klant onder meer een eigen schone kussensloop klaar liggen en worden bedden met hoge regelmaat gereinigd. Daarnaast bieden wij privaat shoppen aan voor diegenen die dat willen. Hiervoor kan eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt worden. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust”, aldus Lubertus Talen. „En dat is extra belangrijk extra in deze tijd.”

Eigen vakkundige monteurs

Hier komt eerlijk, goed en onafhankelijk advies bij kijken, waar Bos Bedden zich volgens Talen mee onderscheidt. „Ons hele aanbod leveren en monteren wij gratis in ons ruime verzorgingsgebied en dat door onze eigen vakkundige monteurs.”

Bos Bedden in Nieuwleusen is met zijn ruim 40 jaar ervaring en 3000 m2 showroom de beddenspeciaalzaak in Noord-Nederland. „Beleven, ervaren, proef liggen en onafhankelijk laten adviseren behoort tot onze eigenschappen met een no nonsens mentaliteit.”