Noodgedwongen vissen in twee vakken (maar niet door coronavirus)

Meppel / Hoogeveen - De derde viswedstrijd voor de voorjaarscompetitie bij de Sportvissers Vereniging Hoogeveen moest zaterdag noodgedwongen worden gevist in twee vakken omdat er een paar vissers midden in ons parcours aan het vissen waren.

Ondanks dat ze de visapp wel bij zich hadden, zijn ze hier toch gaan zitten. Aangezien ze er al een paar uur zaten, werd besloten om dan maar in twee vakken te vissen, links en rechts van deze gasten. Nog veel bonter maakte het een paar andere vissers die, terwijl de wedstrijd al bezig was, zomaar naast een deelnemer gingen zitten en doodleuk ook gingen vissen.

Hoog water

Het water bij de Blauwe brug in Meppel stond nog vrij hoog zodat niet alle plaatsen gebruikt konden worden. Het zonnetje was lekker, maar de wind trok soms fel aan en dan was het een stuk frisser.

Het A-vak werd gewonnen door H. Gruppen met 6085 gram en het B-vak werd gewonnen door C. Hooge. Op een na had iedereen vis gevangen.

De uitslag was als volgt:

Vak A 1 tot en met 6: 1. H. Gruppen 6085 gram, 2. J. Balgooy 5455 gram, 3. S. Mol 4188 gram.

Vak B: 1. C. Hooge 4268 gram, 2. J. Stoevelaar 3409 gram, 3. J. Vos 3401 gram

De volgende wedstrijd is op 21 maart. Er wordt dan gevist beneden de Ossesluis afhankelijk van hoe de wind staat. Aanwezig en loten vanaf 10.45 uur aan de waterkant.