Voetbalclubs stemmen wekelijks af over stand van zaken rondom coronavirus

Hoogeveen - De besturen van VV Hoogeveen, VV De Weide en HZVV stemmen samen de maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus af. De drie clubs zullen dan ook dezelfde maatregelen nemen en daarmee telkens gezamenlijk naar buiten treden.

De drie clubs volgen de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNVB over de bestrijding van het coronavirus op. Voor nu betekent dat dat er tot 1 april geen wedstrijden, trainingen en activiteiten onder verantwoording van de verenigingen plaatsvinden. Dit betekent dus dat de accommodaties van de drie clubs gesloten zijn en er niets vanuit de clubs gefaciliteerd wordt.

De besturen van de clubs volgen de ontwikkelingen uiteraard op de voet en stemmen wekelijks af over de stand van zaken. Mochten de eerder genoemde instanties met nieuwe adviezen komen of er zich anderszins ingrijpende ontwikkelingen voordoen, dan stemmen de clubs hier weer onderling over af en communiceren de vervolgstappen met hun leden via de daarvoor geëigende kanalen.