Taxi Ellerie kiest voor Škoda’s bij Autobedrijf Martens

Elim/Hollandscheveld – Taxi Ellerie kan zijn klanten nog beter bedienen met de aanschaf van drie Škoda’s Octavia.

Taxi Ellerie, het bedrijf dat is opgericht in 1929, is al jaren een begrip in de regio voor personenvervoer. Het taxibedrijf onderscheidt zich door hoge kwaliteit te leveren in onder meer zakelijk vervoer, zittend ziekenvervoer, groepsvervoer en schoolvervoer. „Tijdens uw vervoer wilt u comfortabel zitten, daarom is er wederom gekozen voor de Škoda Octavia. De Škoda Octavia staat bekend om zijn ruimte en betrouwbaarheid”, zegt Martijn Ellerie.

Direct terecht

En waarmee wordt gereden, dient te worden onderhouden. Sinds 2012 is de familie Ellerie klant bij Autobedrijf Martens. „Als taxibedrijf ben je veel onderweg en moeten alle auto’s blijven rijden, door het nauwe contact met Autobedrijf Martens kunnen we meestal direct terecht voor een kleinigheidje.”

Autobedrijf Martens is specialist in de Volkswagen-Audigroep, waar Škoda ook onder valt. Maar ieder merk is welkom in de zeer ruime werkplaats van Autobedrijf Martens. „In 2019 hebben wij een compleet nieuwe werkplaats laten bouwen. We hebben tien hefbruggen en zeven monteurs die iedere dag druk bezig zijn om onze klanten mobiel te houden”, aldus Gerben Martens.