Openingsevent Force en CrossFit-box

Hoogeveen - CrossFit 0528 is sinds januari dit jaar geopend in het nieuwe pand aan de Voltastraat 2. Op 29 februari wordt een opening gehouden.

,,Voor onze leden, maar natuurlijk ook voor iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is. Onze CrossFit box bestaat al een aantal jaren. We zijn vier jaar geleden begonnen aan de Kanaalweg. Na twee jaar volgde een verhuizing naar de Elbe en inmiddels zijn zitten we dus in een nog groter pand aan de Voltastraat”, aldus Marjolijn Snippe.

Nieuw concept

De GymForce is een helemaal nieuw concept. ,,Met Force willen we vooral inspelen op de behoefte van mensen die graag met kracht en functioneel trainen aan de slag willen. Met of zonder een persoonlijk plan. Centraal staat wel het kleinschalig trainen, persoonlijke en professionele aandacht’’, vertelt Marjolijn.

Meetrainen

Op het openingsevent zijn voor leden van CrossFit 0528 twee competitie-atleten uitgenodigd, waarmee samen getraind kan gaan worden. Marjolijn: „Mensen die nieuwsgierig zijn kunnen komen kijken en zo ook zien wat CrossFit inhoudt. Voor Force mogen leden zelf mensen meenemen om gratis een uurtje te komen trainen en zo te ervaren wat het bij ons inhoudt. Ook 'nieuwe' mensen mogen zich aanmelden om een uurtje te komen trainen, met een persoonlijke uitleg erbij.”