Lisa Loïs brengt eerbetoon aan Adele

Hoogeveen – Lisa Loïs komt vrijdag 6 maart om 20.15 uur komt met haar theatertour naar theater De Tamboer. Lisa Loïs brengt in deze voorstelling met haar band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele.

Anekdotes en mooie verhalen over Adele’s carrière en persoonlijke leven, Lisa Loïs brengt het allemaal aan bod. Ook geeft ze een kijkje in haar eigen leven met een flinke dosis humor en muzikale omlijsting. Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer. Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken.

Lisa Hordijk

Lisa Loïs is de artiestennaam van Lisa Hordijk. Ze werd geboren in Wageningen en is vooral bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma X Factor in 2009. Deze talentenjacht won ze, waardoor ze een platencontract ontving en haar eerste single uitbracht.

Lisa scoorde grote hits met Feels Like Home, Silhouette, Promises Promises en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohens Hallelujah. Samen met Ed Struijlaart bracht ze de catchy single Made of Stars uit.

Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.