Voorronde Business Voice Drenthe op 27 februari in Hoogeveen

Hoogeveen Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken. Het belangrijkste element bij deze wedstrijd is ‘de pitch’, een korte, bondige omschrijving van het business idee.

Op 7 april vindt bij De Nieuwe Kolk (DNK) in Assen de finale plaats. Hier krijgen de beste deelnemers uit de voorrondes de kans om hun business idee live te pitchen voor een vijfkoppige jury. De jury zal (net als bij The Voice of Holland) de kandidaat in eerste instantie niet kunnen zien, maar alleen horen. Als de jury overtuigd is door het verhaal en potentie ziet in het gepresenteerde idee, dan mag er gedraaid worden. Op dat moment geeft dit jurylid aan de kandidaat te willen coachen bij de uitvoering van zijn of haar idee.

Degene die aan het eind van de avond de jury het meest heeft weten te overtuigen, mag zichzelf winnaar van Business Voice Drenthe noemen en wint een mooi prijzenpakket.

Inschrijven voor de voorronden van Business Voice Drenthe en aanmelden als bezoeker om de pitchers aan te moedigen kan via https://businessvoicedrenthe.nl/aanmelden/. Naast de voorronde in Hoogeveen op 27 februari zijn er voorronden in Assen (24 februari) en Emmen (2 maart) bij de desbetreffende ondernemersfabrieken.

Business Voice Drenthe is een samenwerking van verschillende organisaties en gemeenten uit Drenthe. De juryleden hebben zich gespecialiseerd op verschillende vakgebieden in diverse branches en staan klaar om de kandidaten dat extra steuntje in de rug te geven.