Paranormale Valentijnsavond

Hoogeveen - Lammert Begeman houdt op Valentijnsavond een paranormale avond in het DES-gebouw aan de Albert Steenbergenstraat.

Begeman zegt helderziende te zijn en de medemens te willen helpen waar hij kan. ,,Ik ben in staat om met overledenen te communiceren. Al heel veel mensen heb ik geholpen en hen in de goede richting gewezen met mijn bijzondere gave’’, aldus Begeman. Begeman kiest mensen uit het publiek en geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, werk, carrière en toekomst, maar ook vragen over overleden geliefden, dieren of familieleden. Tijdens de zaalreading zegt Lammert live contact te maken met overledenen om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Readings

Tijdens deze bijna twee uur durende live show geeft hij readings naar aanleiding van voorwerpen die het publiek vooraf mag inleveren. Denk daarbij aan een klein sieraad of foto van een overleden of levende persoon. Tijdens de pauze is magnetiseur Sieta Smeding aanwezig voor een gratis magnetiseersessie. Ook zijn er cadeautjes als stenen, hangers, beeldjes en veel meer te koop.

Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.