Zolang er leven is met Beau Schneider in de hoofdrol

Hoogeveen - Hendrik Groen - Zolang er leven staat zaterdag 15 februari in De Tamboer. Humor en ontroering voeren de boventoon en ook zang en muziek zijn een belangrijk onderdeel. Er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

In deze voorstelling zingt Swingkoor Drenthe mee met een aantal bekende nummers. Swingkoor Drenthe is een gemengd senioren popkoor uit de provincie Drenthe, waar het plezier in samen zingen altijd voorop staat.

Over de voorstelling

De knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, is terug in het theater. Zolang er leven is, is een heerlijke komedie met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omandio-club (oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Deze toneelvoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek: Zolang er leven is - Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar van Hendrik Groen.

De hoofdrol in Hendrik Groen - Zolang er leven is, wordt opnieuw vertolkt door Beau Schneider. Verder spelen Mike Weerts, Rugus Hegeman, Diewertje Dir een rol in deze nieuwe theaterbewerking van het boek Hendrik Groen - Zolang er leven is. Anne-Marie Jung en Cynthia Abma spelen afwisselend de rol van directrice Stelwagen.