Auto Palace: nieuwe Opel-dealer

Hoogeveen - Auto Palace Hoogeveen is de nieuwe Opel-dealer voor Hoogeveen en omstreken. Auto Palace Groep heeft 18 vestigingen in het midden en noorden van Nederland met 10 verschillende automerken. Auto Palace Hoogeveen is nu één van de vier locaties waar óók het merk Opel vertegenwoordigd wordt.

Op 3 februari begint de 14e Opel Big Event. „Wij als Auto Palace Hoogeveen hebben daarom de gehele maand februari uitgeroepen als actiemaand”, vertelt Richard Thalen van Auto Palace Hoogeveen. Hij legt uit: „The Big Event is de inruilsensatie van Opel met 2000 euro extra inruilpremie en 500 euro tankpasvoordeel. Bovenop deze actie mag de klant kiezen bij aankoop van een Opel (nieuw of gebruikt boven de 7.500 euro) voor een flatscreen, een diner voor 4 personen of een set winterbanden. Als klap op de vuurpijl kunnen alle bezoekers meedingen naar een jaar gratis rijden in een nieuwe Opel Corsa. Kortom: Februarimaand is actiemaand bij Opel Auto Palace Hoogeveen.”

Nieuwe modellen

Natuurlijk kan men ook de nieuwste modellen komen bekijken in de showroom aan de Buitenvaart 2102. De compleet vernieuwde Opel Corsa, de nieuwe Opel Astra en de nieuwe Opel Insignia staan voor klaar. Vanzelfsprekend heeft Opel elektrische varianten en wel de Opel Corsa-E en de Opel Ampera-E. Beide modellen kunnen zakelijk gereden worden tegen 8 procent bijtelling. Thalen: „Natuurlijk kunt u ook de complete bedrijfswagenlijn komen bekijken: de Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano. Ook hiervoor geldt: Februarimaand is actiemaand. Kom dus langs en laat u verrassen door al het nieuws, al het voordeel en wellicht mag u een jaar gratis rijden in een nieuwe Opel. Wij ontmoeten u graag.”