Afslankhit Easyslim.nu ook te vinden in Hoogeveen

Hoogeveen - Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in hun drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden, onlosmakelijk verbonden aan ‘gezellig wat eten en drinken’, bepalen steeds meer onze eetgewoontes. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan, bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim .nu.

Deze studio’s werken met een zeer revolutionair apparaat, dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasoundtechniek zorgt er voor dat vet uit de vetcel gaat en het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, middels elektrostimulatie, je spieren getraind. Dit gebeurt terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en is geheel pijnloos en veilig.

Resultaatgericht

Sinds 6 januari heeft Easyslim.nu ook een vestiging aan de Schutstraat 191-6 te Hoogeveen. Franchisenemer Sindy Krasniqi was zelf op zoek naar een resultaatgerichte oplossing, en stuitte daarbij op Easyslim.nu. Geïntrigeerd door de positieve resultaten en de vraag naar franchisenemers nam ze contact op met het hoofdkantoor in Almere. „Het mooie van Ea syslim.nu is dat het niet alleen bedoeld is voor mensen die willen afvallen, maar ook voor mensen die afgevallen zijn, of bijvoorbeeld bevallen zijn en te maken hebben met verslapt spierweefsel. Sporten is niet voor iedereen mogelijk, fysieke beperkingen of een aversie tegen sporten kunnen daarvan redenen zijn”, vertelt Sindy.

Ze legt uit hoe het werkt: „De klant komt eerst voor een intake, waarbij we precies uitleggen hoe ons apparaat werkt en wat we verder kunnen betekenen. We luisteren naar wat de klant zou willen bereiken en vertellen hoe dit zou kunnen. Het is niet alleen het apparaat dat het werk doet. We bespreken wat en hoe iemand zelf zijn eetpatroon kan aanpassen en stimuleren dat ‘de knop’ in iemands hoofd ook omgaat. Ook hebben we een compleet maaltijd vervangende mix ontwikkelt: Easique®. Deze is helemaal afgestemd op de behandelingen met het apparaat en zorgt ervoor dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt zonder veel calorieën. De keus is aan de klant, wat wil je bereiken? In welk tempo? Wat heb je er zelf nog voor over?”

Ook worden er veel voedingstips gegeven en heeft Easyslim.nu een eigen kookboek wat is afgestemd op hun behandelingen. „Het is het complete pakket van onze diensten en producten wat Easyslim.nu uniek maakt”, zegt Sindy enthousiast.

Ben je sceptisch, maar wel nieuwsgierig? Wij nodigen je uit om te komen voor het intakegesprek en een behandeling. Op die manier kun je kijken of de Easy slim.nu-methode voor jou geschikt is. Normaal 89 euro nu voor 49 euro.

De actie is geldig tot en met woensdag 5 februari 2020 De gemiddelde klant verliest gelijk na de proefbehandeling 15 centimeter, deze gegevens zijn in te zien, conform de privacywet. Indien je niet minimaal 4 centimeter verliest, betaal je niks. Easyslim.nu is gevestigd aan de Schutstraat 191-6 in Hoogeveen.