‘Knipp’n en skeer’n, terwijl de dokter je telefoon repareert’

Hoogeveen - Knipp’n en skeer’n, terwijl de dokter je telefoon repareert. Het kan sinds 1 september vorig jaar bij Barberschop Leasa. Barbier Jai Leasa vestigde zich toen in het pand van Telefoon Dokter van zijn kameraad Tim van der Klok.

Telefoon Dokter is een bedrijf dat al bijna tien jaar smartphones en tablets repareert en refurbished. Van der Klok is gespecialiseerd in alle reparaties van álle merken smartphones en tablets. „Ik zie mijn vak als een modern ambacht. Door goede klantenservice, aantrekkelijke prijzen en goede garantietermijnen is Telefoon Dokter uitgegroeid tot een begrip in de regio en vertrouwen vele (vaste) klanten hun device toe aan de Telefoon Dokter. Telefoon Dokter werkt uitsluitend met originele of gelijk aan originele materialen”, vertelt Van der Klok.

De winkel van Telefoon Dokter ligt centraal gelegen in het centrum van Hoogeveen aan Het Haagje 2 en is makkelijk bereikbaar met volop parkeergelegenheid in de buurt. De meeste reparaties kunnen dezelfde dag nog in de winkel uitgevoerd worden. Door de reparatie uit te voeren in de winkel, kunnen klanten precies zien wat er gebeurt met uw toestel, tevens blijft over het algemeen alle data op uw telefoon behouden. De winkel beschikt ook over een ruim assortiment aan telefoon gerelateerde accessoires zoals beschermhoesjes, opladers, kabels en headsets.

Basis

Leasa en Van der Klok kennen elkaar al geruime tijd. Leasa kwam met enig regelmaat langs in de winkel van Telefoon Dokter. „We bleken gemeenschappelijke interesses te hebben, de basis voor een vriendschap en samenwerking werd gelegd. En dus realiseerden we in het pand van Telefoon Dokter een mooie barbershop.”

Leasa kreeg in 2018 de kans om de opleiding tot barbier te volgen. „Van mijn hobby kon ik mijn werk maken en dat heb ik gedaan. Sinds 3 juni ben ik gediplomeerd barbier. Met veel enthousiasme, oog voor detail en persoonlijke aandacht kunnen mensen bij mij terecht voor knippen, scheren en contouren, maar ook voor producten van onder andere Reuzel, om uw haar en baard te verzorgen. Jongens en mannen zijn van harte welkom voor een nieuwe look, een beetje onderhoud of goed advies.”

Barbershop Leasa is geopend op donderdag en vrijdag (eventueel ook op zaterdag) van 10.00 tot 21.00 uur. Een afspraak maken kan via 06-58833320

Meer informatie is te vinden op www.barbershople asa.nl, Facebook en Instagram.