Plat op Pad treedt op in Jeugdcentrum

Hollandscheveld - Toneelvereniging Plat op Pad uit Nieuw Moscou treedt 31 januari op in het Jeugdcentrum in Hollandscheveld. Dit jaar gaat de klucht over een dorpje waar in enkele jaren tijd 17 van de 20 boerderijen opgekocht zijn door de overheid om plaats te maken voor natuur.

De leefbaarheid wordt er daardoor niet beter op. De drie overgebleven boeren zijn daardoor verbitterd en woest op de overheid. Toevallig zijn ze alledrie ook nog vrijgezel . Dan komen er twee dames in het dorp die een oud hotelletje geërfd hebben. Ook komen er een dame van Natuurmonumenten en een vrouwelijke schaapherder in het dorp. Ook komt er nog een schone jonkvrouw in het dorp. Vrijgezelle boeren en vrijgezelle dames, dat kan niet goed gaan.

Het stuk heet niet voor niets ‘As de natuur zien gang giet’, geschreven door Herman van der A. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Arno Hoogeveen aan de Kerkenkavel 49 (06-22908065) of bij Jaap Hoogeveen aan het Zuideropgaande 51 (0528-341852). De zaal is open vanaf 19.15 uur.