Minicamping in Geesbrug sleept wederom Gouden Zoover Award in de wacht

Met een cijfer van 9,3 nestelt minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug zich wederom in de top van Europese campings. De camping won donderdag op de vakantiebeurs in Utrecht de Gouden Zoover Award.

Daarmee behoort Drentsheerlijk behoort tot de beste vakantie-accommodatie van het land. Van de bezoekers aan de camping in het afgelopen jaar schreven 54 gasten een beoordeling en waardeerden die met een cijfer.

Voor eigenaar Tabitha Timmermans een mooie binnenkomer. Zij nam de camping vorig jaar samen met haar partner Michel over van Winnifred Grootscholten en Martin Meerman. ,,We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag hard om hen een optimaal verblijf te bieden.”

De Nederlandse Zoover organisatie beoordeelt jaarlijks de kwaliteit en de gasttevredenheid van alle campings in Nederland en kent hierop gebaseerd een aantal prijzen toe. De Gouden Zoover Award heeft hierbij de hoogste status.

Vijfde keer

Het is niet de eerste keer dat Drentsheerlijk in de prijzen valt. In 2012, 2014, 2015 en 2018 won de camping ook de Gouden Zoover Award. In 2010 werd de camping uitgeroepen tot camping van het jaar 2010 door VeKaBo.