Politie besteedt in coldcasekalender aandacht aan verdwijning van Colin Datema

De verdwijning van Colin Datema uit Noordscheschut is een van de zaken die komend jaar centraal staan op de coldcasekalender van de politie. De kalender verschijnt vandaag. Voor het vierde jaar op rij wordt de kalender met 52 zaken vanuit het hele land verspreid onder gevangenen, in de hoop dat dit waardevolle tips oplevert.

De verdwijning van Colin Datema uit Noordscheschut staat komend jaar centraal op de coldcasekalender van de politie. De kalander verschijnt vandaag. Voor het vierde jaar op rij wordt de kalender met 52 zaken vanuit het hele land verspreid onder gevangenen, in de hoop dat dit waardevolle tips oplevert.

Datema verdween op 16 augustus 2011 uit zijn woning aan de Drostenraai en er is nooit meer wat van hem vernomen. Datema was destijds vermoedelijk gekleed in een blauwe spijkerbroek, donkerbruine cowboylaarzen, een geblokt overhemd in diverse kleuren en een zwart vest met opdruk ‘Cross’.

Meer zaken uit Noord-Nederland

Er staan naast de verdwijning van Datema nog drie zaken uit Noord-Nederland op de coldcasekalender. De verdwijning van Jolanda Meijer uit Groningen, de moord op de Groningse Els Slurink en de verdrinking van Roeland Oosten in Groningen.

De volledige coldcasekalender met extra informatie over de 52 zaken is ook online te bekijken. Wie informatie heeft over een van deze zaken kan contact opnemen met 0800 - 6070 (tiplijn) of met 0800 - 7000 (Meld Misdaad Anoniem).