Van koe knuffelen tot katknuppelen

Nieuwlande - Toneelvereniging VIP (Veur Ieders Plezier) uit Nieuwlande treedt op 17 en 18 januari om 20.00 uur op in mfc De Opsteker.

Het toneelstuk wat ze gaan spelen heet: Van koe knuffelen tot katknuppelen. Het verhaal gaat over zorgboerderij De Kriekenhoeve van Jacob. Juffrouw Gans is maatschappelijk werkster en tussen haar en boer Jacob lijkt iets moois op te bloeien. Nadat juffrouw Gans een nieuwe cliënte op Kriekenhoeve heeft ondergebracht worden er opeens allerlei dieren ziek of raken gewond. Wie is daar verantwoordelijk voor? Al gauw valt de verdenking op een nieuwkomer. Zij heeft immers een verleden als jeugdcrimineel en voor haar komst gebeurden dergelijke ongelukken niet. Zij moet dus de boerderij verlaten. Alleen juffrouw Gans gelooft in haar onschuld, waardoor de verhouding met Jacob onder druk komt te staan.

Kaarten zijn in de voorverkoop onder meer te verkrijgen bij het mfc en via tel. 06-38537590. Als er nog kaarten beschikbaar zijn is er ook kaartverkoop aan de kassa voor de voorstelling.