Haarstudio Stephanie heet voortaan Stephanie & Jitske’s Haarsalon

Hoogeveen - Met ingang van 1 januari 2020 is Haarstudio Stephanie, sinds 2014 gevestigd aan de Wolfsbosstraat 4a, overgegaan in Stephanie & Jitske’s Haarsalon.

Doordat Stephanie en Jitske al van het begin uitstekend samenwerken vonden beiden dat het tijd werd om gezamenlijk de vernieuwde haarsalon te runnen. Stephanie en Jitske hebben samen al een behoorlijke klantenkring opgebouwd en deze willen ze met de vernieuwing en een nog betere aanpak vergroten.

Hair extensions

Stephanie en Jitske zijn reeds in de breedste zin van het woord voor het kappersvak geschoold, maar daar willen ze toch nog iets bovenop doen door binnenkort een opleiding hair extensions te volgen. „We willen ons blijven doorontwikkelen om nog professioneler te worden. Maar wij willen ook de kleine man niet uit het oog verliezen en daarom blijven wij een van de goedkoopste kapsalons van Hoogeveen en omgeving voor hem en haar”, vertellen zij.

Stephanie & Jitske’s Haarsalon is gevestigd aan de Wolfsbosstraat 4a. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. „Wij zijn elke werkdag met uitzondering van maandag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdags blijft de salon tot 21.00 uur geopend. Zaterdag zijn de openingstijden van 9.00 tot 16.00 uur. U kunt ons bereiken op tel. 0620445479 of via Facebook.”