Elbe Sport houdt open dag

Hoogeveen - Vanaf 1 januari zijn Elbe Fitness en Elbe Groepslessen samen verder gegaan als Elbe Sport.

Zaterdag 11 januari vindt eerst de officiële opening plaats voor leden, relaties, familie en vrienden. Aansluitend wordt van 11.00 tot 15.00 uur een open dag gehouden met leuke activiteiten, acties en een prijsvraag. Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom.

Elbe Sport is de trots van Paula van Loobergen, die in 2006 als onderhuurder van Elbe Fitness startte met groepslessen. In de jaren erna bouwde ze een mooi en divers programma op met voor elk wat wils op groepslesgebied. Eind 2018 werd Paula benaderd met de vraag of zij de onderneming helemaal wilde overnemen. Zij had hier wel oren naar en schreef een businessplan om bij de bank financiering aan te kunnen vragen. Hoewel het plan als prima werd beoordeeld, durfde de bank het toch niet aan. Een crowdfundingactie bood dankzij de steun van particuliere investeerders alsnog uitkomst.

De afgelopen maanden hebben de ruimtes een opfrisbeurt gekregen. Ook qua instrumenten zijn er wat extra zaken aangepast, passend bij de huidige vraag naar fitnessprogramma’s.

Duidelijke visie

Paula heeft een duidelijke visie: een sportschool die aantrekkelijk is voor jeugd, maar ook herkenbaar is voor de ouderen. De persoonlijke benadering blijft belangrijk in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt. t onbelangrijk, zonder de steun van mijn man en kinderen was ik er niet aan begonnen. Nu is het durven en doen.”