Leven in balanz, voor coaching op maat en training

Elim - Nieuw in Elim; Leven in balanz, voor coaching op maat en training. „Iedereen krijgt in zijn leven te maken met situaties waardoor je uit balans kunt raken. Graag wil ik u als coach begeleiden op het pad dat voor iedereen, gelukkig, anders is”, vertelt Renée Barnar.

„Soms kan het pad dat u moet gaan wat lastiger zijn en zijn er te veel tegenslagen ineens. Dan is het fijn om naar een coach te gaan, die naar u luistert en door middel van de juiste en gerichte vragen u laat zien dat de antwoorden in uzelf verborgen liggen.”

Balanz coaching is door Renée Barnar zelf ontwikkeld en de essentie is een combinatie van personal coaching en gezondheidscoaching. „Ik ben een intuïtieve, integere en bevlogen coach en ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op een holistische manier zodat lichaam, geest en ziel weer in balans komen én blijven. Bij balanz coaching is het zo dat niet ik de antwoorden geef maar dat we samen op zoek gaan naar de antwoorden in uzelf.”

Alle coachinggesprekken zijn individueel en alleen voor vrouwen. De meeste gesprekken vinden plaats in de buitenlucht, maar als de weergoden minder goed gezind zijn, is er een sfeervolle coachruimte.”

Groepstraining

Leven in balanz geeft ook groepstraining voor mensen met chronische pijn. „Als je chronisch pijn ervaart kan dat je levenskwaliteit, humeur en plezier in het leven danig beïnvloeden. Maar je kunt jezelf trainen om anders in het leven te staan en anders met de pijn om te gaan. Ben je het contact met jezelf en/of je lichaam kwijt? Voelt het alsof je in een vicieuze cirkel ronddraait? Geloof me, je kunt meer dan je denkt. Met deze training kom je weer in contact met wie je echt bent en sta je ook weer in je kracht. Wil je ontdekken wat je allemaal kan en hoeveel kracht er eigenlijk in jezelf verborgen ligt? Dan is deze training misschien wat voor jou. Ga jij de uitdaging aan?” Deze training is voor mannen en vrouwen en start op 6 februari.

Op donderdag 16 januari om 10.00 geeft Renée informatie over de trainingen. ,,We gaan een wandeling maken en met elkaar kennismaken. Doe je mee?” Ontmoetingspunt is recreatieplas Schoonhoven. Opgave via e-mail: coaching@leveninbalanz.nl. Kijk voor meer informatie op www.leveninbalanz.nl.