Genieten van knieperties tijdens Judo Spektakel

Hollandscheveld - Dit jaar geen winterse omstandigheden tijdens het 15de Knieperties Judo Toernooi afgelopen zaterdag in sporthal De Marke. Zoals het hoort bij het toernooi werd er bij binnenkomst een kniepertie met slagroom uitgereikt aan alle deelnemers en supporters.

Het toernooi werd geopend door voorzitten Arjan Zomer. Hij kon een groot aantal judoka’s en supporters uit de regio welkom heten. De supporters konden genieten van hoogstaand judo waarbij menigmaal de hoogste score werd behaald. De ruim 125 judoka ’s waren verdeeld over 2 blokken en 5 matten. De wedstrijden werden begeleid door scheidsrechters van de Judo Bond Nederland en de mensen van de EHBO afdeling Hollandscheveld verleenden medische assistentie wanneer het nodig was. De vrijwilligers van BSV Anbergen zorgden voor een goede organisatie.

Geslaagd evenement

Om de kosten te dekken werden er lootjes verkocht. Alle ruim 125 deelnemers kregen na afloop van het toernooi een prijs uitgereikt. Het bestuur en de vele vrijwilligers kunnen terug zien op een geslaagd evenement.

Uitslagen

De Gerard Anbergen Bokaal werden uitgereikt aan: Thijs Bertels, Sven Koops en Yoran de Boer. De uitslagen van BSV Anbergen Drenthe: 1. Lars Hoogeveen, Django Botter, Sven Koops en Yoran de Boer; 2. Kyan Groote, Niels Eefting, Gerben Benjamins, Dennis van der Ploeg en Thijs Bertels; 3. Milan Smink, Jovani en Kejano Alferink en Xander Hummel, gedeeld met Bram Nijstad, Tristan Bruinsma, Stan Kleine, Duncan Kroezen en Rik Boertien.