Kerstballen vol wensen in Tamboerpassage

Hoogeveen - Het was vorig jaar een groot succes en daarom heeft de wensboomactie in de Tamboerpassage een vervolg gekregen, maar dan met meer ‘cadeaus’.

Tot en met 27 december kan iedereen die een ander een mooi cadeau gunt, een naam ophangen in de wensbomen die bij de ingang van de Tamboerpassage staan (ingang Jumbo). De naam mag in een kerstbal worden gestopt.

Op 27 december worden er zestien winnaars getrokken. De prijzen zijn: een nieuwe zonnebril van Iris Optiek, een Rademakers kip pakket, een kerstpakket van de Jumbo, een REAS cadeaubon, twee keer een knipbeurt van barbershop Stark, een waardebon van Taska, een vogelvoerpakket van de Wibra, een hight tea van de Pulle, een gzichtsbehandeling bij Nail&Beauty, een modecheque van Veldman Mode, 5 keer naar de zonnebank bij Van Dalfsen zon en sauna, een bowlingarrangement bij Kiri voor zes personen, een dames verzorgingspakket van Zeeman, een tegoedbon van ZigZag naaimodecentrum en een klassieke scheerbeurt bij De Barberij.

Alle ondernemers uit de Tamboerpassage hebben een prijs beschikbaar gesteld. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.