René Karst houdt Muziekweekend op camping Westerbergen

Echten - Een bijzonder muzikaal weekend op de Westerbergen 17, 18 en 19 januari. Fans van onder anderen René Karst, de Dikdakkers en DJ Roland Verstappen kunnen hun hart ophalen tijdens het Muziekweekend van René Karst.

,,Veel collega-artiesten organiseren bootreisjes of houden een muziekfeest in Spanje. Ik wilde wel eens wat anders. Ik woon in Drenthe en vind het een prachtige provincie en zou het leuk vinden dat fans deze provincie kunnen ontdekken én kunnen genieten van meerdere leuke feestavonden.”

Hij raakte in gesprek met de eigenaar van camping De Westerbergen, Jurriaan Klein, en samen besloten ze om een weekend vol met muziek en gezelligheid te houden op de camping. ,,In januari worden altijd weinig huisjes verhuurd en daarom bedachten we om het dan te doen. Vrijdagmiddag komen de gasten aan en houden we de eerste feestavond. Voorafgaand daaraan hebben we een buffet. Zaterdag is er een lekker ontbijtje, overdag hebben de gasten tijd om Drenthe te ontdekken of om workshops te volgen op de camping en die avond hebben we weer een buffet en opnieuw een feestavond met allerlei optredens.”

Pannenkoekenontbijt

Zondagmorgen wordt helemaal bijzonder. ,,We houden dan een pannenkoekenontbijt en gaan al zingend pannenkoeken bakken. Dat wordt denk ik heel hilarisch”, zegt René grinnikend. Ook zondagmiddag worden er workshops gehouden. De line-up voor het weekend is bekend. Dikdakkers, DJ Roland Verstappen, Dorette Duurkoop, Lytse Hille, Erika Karst en René Karst laten dit weekend van zich horen.

Er zijn al flink wat aanmeldingen. We hebben echt een heel gevarieerd publiek, jong, oud, vrouw, man. Ik kijk ontzettend naar dit weekend uit. Voor mij voelt het ook even als vakantie.”

Opgeven is mogelijk via westerbergen.nl/muziekweekend.