Postkantoor deelt eindelijk haar grootste geheim

Hoogeveen - Grand Café Het Postkantoor deelt eindelijk na zeven jaar haar grootste geheim: het recept van de wereldberoemde Postkantoor Hamburgersaus wordt onthuld. Sterker nog, wie deze maand komt eten in Het Postkantoor krijgt een pot hamburgersaus mee naar huis.

Zoals bekend neemt restaurantketen De Beren op 1 maart 2020 het befaamde restaurant in Hoogeveen over. ,,Dat is dan ook de reden om dit grote geheim vrij te geven aan alle fans die in die zeven jaar hun vingers aflikten bij de hamburger Postkantoor”, vertelt Albert Jan Vos, eigenaar van Het Postkantoor. ,,Hiermee komen wij tegemoet aan de grootste wens van de 1.000.000 gasten die wij hebben ontvangen in de afgelopen zeven jaar.”

Ludiek afscheid

Diegenen die deze maand komen eten in Het Postkantoor krijgen na afloop van het diner een echte pot hamburgersaus mee naar huis, uiteraard met het recept ,,Zo gaan wij de komende weken nog meer leuke acties verzinnen om die geweldige zeven jaren te vieren en om op een ludieke wijze afscheid te nemen van onze gasten en ze over te dragen aan onze opvolger De Beren. Met alle medewerkers van Het Postkantoor zijn wij aan het nadenken hoe wij de laatste drie maanden onze gasten nogmaals goed kunnen verrassen. Wij willen het op een waardige wijze afsluiten, zowel voor onze gasten alsook voor onze medewerkers. Voor velen is Het Postkantoor een instituut en dat verdient dan ook alle aandacht”, aldus Vos.

De hamburgersaus is vanaf zaterdag 14 december verkrijgbaar.