Esther van der Burg wint prijsvraag Open Bedrijvendag bij Stark

Hoogeveen - De winnaar van de prijsvraag tijdens de Open Bedrijvendag Hoogeveen bij Stark is bekend. Esther van der Burg heeft de bouwradio gewonnen. ,,Ik? Dat kan toch niet? Ik win nooit wat”, was de verbaasde reactie van Esther toen ze gebeld werd.

Wanneer Esther de bouwradio in ontvangst komt nemen, vertelt ze: ,,Tijdens de Open Bedrijvendag bij Stark waren heel veel mensen.” Bij de uitgang stond een grote brievenbus en daar zag ze dan ook veel mensen hun opgave van de prijsvraag inleveren. ,,Ik dacht nog dat ik mijn opgave net zo goed niet kon inleveren. De kans dat ik zou winnen leek zo klein.” Gelukkig voor haar leverde ze de antwoorden tòch in.

Veel inzendingen

Harry Diemer, projectleider, zegt dat er inderdaad veel inzendingen waren. ,,Helaas was een groot deel van de ingeleverde prijsvragen niet volledig of er stonden foute antwoorden in.” ,,Het was geen gemakkelijke prijsvraag”, beaamt Maya de Bruin, communicatie-adviseur bij Stark. ,,Voor het juist beantwoorden van de vragen was het nodig echt in gesprek te gaan met onze medewerkers op de verschillende afdelingen.”

Esther vindt dát juist ook de charme van de Open Bedrijvendag bij Stark: ,,De medewerkers van Stark zijn positieve mensen die graag uitleggen wat ze doen en duidelijk laten zien dat ze het naar de zin hebben bij het bedrijf.’’ De vrolijke sfeer van de Open Bedrijvendag bij Stark klinkt door in de reactie van deze winnares.