Stichting OBD kijkt terug op mooi jaar

Hoogeveen - De stichting Open Bedrijvendag (OBD) Hoogeveen kijkt terug op een zeer geslaagde zeventiende editie én op een prachtig jaar waarin de stichting werd uitgeroepen tot Hoogevener van het Jaar 2018. Dat alles werd nog eens duidelijk tijdens de evaluatievergadering, die vorige week werd gehouden in het nieuwe restaurant Narline.

Veertig bedrijven openden zaterdag 2 november de deuren van hun bedrijf om jong en oud een kijkje achter de schermen te gunnen. In totaal waren weer meer dan 20.000 bezoekers op de been.

Populair

Deelnemers kijken tevreden terug. Het aantal belangstellenden per bedrijf wisselde van een tiental tot zo’n 4000, maar vrijwel alle deelnemers spreken van een mooie dag. Met name Jobo Borstelfabriek, waar ‘s morgens ook de officiële opening plaatsvond, en de operatiekamers van Bethesda bleken populair. Maar ook ‘kleinere’ deelnemers hadden over belangstelling niet te klagen.

Na een korte periode van rust staat in maart 2020 de eerstvolgende vergadering alweer op de agenda voor de achttiende Open Bedrijvendag Hoogeveen. De datum kan alvast op de kalender worden genoteerd: zaterdag 7 november. Diverse bedrijven hebben reeds laten weten die dag graag van de partij te zijn. Aanmelden is zelfs nu al mogelijk. Kijk daarvoor op www.openbedrijvendaghoogeveen.nl.