Kampioenen bij De Schakel

Hoogeveen - De competitie van 2019 van de jeu de boules vereniging De Schakel is afgerond. Zowel bij de dames als de heren moesten de vier periodewinnaars in een onderlinge competitie uitmaken wie zich clubkampioen 2019 mocht noemen.

Bij de dames was Jannie Binnenmars na drie prima partijen de beste, gevolgd door Tineke Benjamins met 2 winstpartijen. Gé Middel won er één en Hilly Gort moest het zonder winst doen.

De uitslag na 3 rondes was: 1. Jannie Binnenmars 9 punten en een saldo van 26, 2. Tineke Benjamins 6 punten en een saldo van 0, 3. Gé Middel 4 punten en een saldo van -/- 2 en 4. Hilly Gort 2 punten en een saldo van -/- 24.

Bij de heren was het een nek aan nek race tussen Jan Vos en Jaap Tigelaar, beide hadden 2 winstpartijen en dus moest het plussaldo van alle gespeelde partijen de doorslag geven. In dit geval was het saldo van Jaap Tigelaar iets beter dan dat van Jan Vos. Wytse van der Zee moest genoegen nemen met de derde plaats en Albert Faken werd daarom vierde.

De uitslag na 3 rondes was: 1. Jaap Tigelaar 7 punten en een saldo van 6, 2. Jan Vos 7 punten en een saldo van 2, 3. Wytse van der Zee 5 punten en een saldo van 0 en 4. Albert Faken 5 punten en een saldo van -/- 8.