Treant benoemt Paula Nelissen als nieuwe voorzitter raad van bestuur Treant

De raad van toezicht van Treant Zorggroep heeft Paula Nelissen beneomd tot voorzitter van de raad van bestuur van Treant. Ze treedt op 1 maart aan in haar nieuwe rol.

Nelissen is nu nog voorzitter raad van bestuur van zorgorganisatie Oktober( voorheen Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen).

Roelof Jonkers, voorzitter van de raad van toezicht, is blij met de benoeming van Nelissen. ,,Als voorzitter van de raad van bestuur heeft zij een belangrijke rol om de nieuwe profielen van de ziekenhuizen van Treant verder te verstevigen”.

Paula Nelissen: “De afgelopen jaren is er in deze regio en bij Treant veel veranderd en de zorg in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen wordt begin volgend jaar anders ingericht. Ik voel een enorme verantwoordelijkheid om het vertrouwen van patiënten en inwoners in deze regio verder te versterken.”

Paula Nelissen is afgestudeerd Gezondheidswetenschapper, Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg, nadat ze de opleiding HBO-V (Verpleegkunde) had afgerond. Na haar master heeft ze verschillende postacademische opleidingen doorlopen aan de Erasmus Universiteit, TIAS in Tilburg en bij de Baak. Nelissen heeft diverse functies vervuld in verschillende ziekenhuizen, waaronder het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven. Sinds april 2015 is zij voorzitter van de raad van bestuur van Oktober.