RvEC en RENN4 houden kerstmarkt

Hoogeveen - Het Roelof van Echten College (het praktijkonderwijs en de klassen ‘ondernemen’ van het vmbo) houden op vrijdag 13 december samen met RENN4-scholen De Windroos en De Atlas, een kerstmarkt voor het goede doel.

De markt vindt plaats van 16.30 tot 19.00 uur in Eduwiek aan de Voltastraat 27. De entree is gratis.

Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de CliniClowns, omdat zij op een positieve manier bijdragen aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie. Denk bijvoorbeeld aan zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. Een ander deel wordt gebruikt voor activiteiten van de leerlingen.

Leerlingen hebben cadeau- en kerstartikelen gemaakt

De sfeervolle markt in de school staat ieder jaar garant voor veel bezoekers, die hun hart ophalen aan een kerstsfeer met verschillende kraampjes en een restaurant met livemuziek, compleet met onder meer warme chocolademelk, oliebollen, broodje rookworst of hamburger, chili con carne en snert. Leerlingen van Eduwiek hebben de afgelopen weken hard gewerkt om allerlei cadeau- en kerstartikelen te maken, zoals bloemstukken, decoraties, cakes, vogeltraktaties, kaarten en kaarsenstanders.