Klok en Stark in actie tegen eenzaamheid

Hoogeveen - Vanaf deze week kunnen de klanten en bezoekers van tankstation Klok in Hoogeveen een gratis kerst- of nieuwjaarskaart schrijven die eveneens gratis wordt verzonden door Business Post in Hoogeveen. Een actie waarmee de bedrijven Klok en Stark zich samen inzetten tegen eenzaamheid.

,,Als ondernemer vind ik het belangrijk de sociale initiatieven in de samenleving te ondersteunen en in de aanloop naar het einde van het jaar leuk het me nuttig om ook zelf een steentje bij te dragen aan een warme kerst”, aldus Ewout Klok, eigenaar van het gelijknamige tankstation.

En door samen te werken zijn mooie resultaten te bereiken. Vandaar dat Ewout Klok de samenwerking zocht met Stark, het leerwerkbedrijf in Hoogeveen.

Lichtpuntje in het leven van veel mensen in donkere decembermaand

Eenzaamheid is een maatschappelijk probleem en natuurlijk zijn de bedrijven zich ervan bewust dat ze dat niet zomaar kunnen oplossen. ,,Een kaartje met een persoonlijke boodschap kan wel een lichtpuntje brengen in het leven van veel mensen in de donkere decembermaand”, zegt directeur Saskia Hertog van Stark. De enthousiaste postsorteerders en –bezorgers van de afdeling Business Post zijn het met hun directeur eens: ,,Daar zetten we graag een stapje extra voor.”

Kaarten speciaal ontworpen

De kaarten zijn speciaal ontworpen voor deze actie en men heeft de keuze uit twee verschillende kaarten. Voor de gratis verzending (naar adressen in Nederland) is het van belang dat de kaarten worden ingeleverd bij tankstation Klok of bij Stark aan de Dieselstraat in Hoogeveen. Uiterste inleverdatum is 20 december.