Ondernemend Hoogeveen bezoekt EDC Veendam

Hoogeveen - Het is bijna 1 jaar geleden dat twee ondernemersverenigingen, Zakenkring Hoogeveen en HOC, zijn samengevoegd.

Ondernemend Hoogeveen zag op 1 januari 2019 het licht. Een actieve club ondernemers die door verder te kijken verder wil komen. Afgelopen woensdag zijn de leden ontvangen bij EDC in Veendam. Eigenaar Eric Idema en zijn vrouw Henriëtte heetten de ondernemers van harte welkom. Zij gaven een presentatie waarin werd uitgelegd wat een enorme groei dit bedrijf heeft doorgemaakt. Van zolderkamer naar een 8000 vierkante meter warehouse en een productiefaciliteit in China binnen 10 jaar tijd. Een stijging van omzet van 300 procent per jaar.

Erotiek is big business

Het is big business in de erotiek, want dat is waar EDC voor staat. Erotic Distribution Center. Na de presentatie werd het gezelschap rondgeleid door het indrukwekkende magazijn. Waar ook indrukwekkende producten lagen, klaar voor verzending. Maar het waren zeker niet de producten waar de ondernemers uit Hoogeveen van onder de indruk waren, maar het beleid, de strategie, de visie en de ambitie van eigenaar Eric Idema. Dit alles deed de doorgaans spraakzame ondernemers tot zwijgen. Tijd voor netwerken was er uiteraard tijdens de aansluitende lunch. ,,Wat een geslaagd bezoek, een gemis voor diegene die niet aanwezig konden zijn’’, blikt een van de bestuursleden terug.

Geïnteresseerd in lidmaatschap van Ondernemend Hoogeveen? Mail dan naar info@ondernemendhoogeveen.nl