Urban Night met $hirak in Het Podium

Hoogeveen - In Het Podium is zaterdag 18 januari 2020 vanaf 22.30 uur een Urban Night met $hirak en dj Lars Evers. Julien Willemsen, beter bekend als $hirak, begon al op 14-jarige leeftijd met het maken van beats en is uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland.

Met een succesvol repertoire als producer voor andere artiesten, werkt $hirak hard aan releases onder zijn eigen naam. Na succesvolle releases als Miljonair en My Money staan er meer singles met grote featurings gepland.

Naast producer is $hirak net zo gevarieerd als DJ. In Het Podium belooft $hirak een eclectische set van tropische beats, eigen werk en teasers van nog uit te brengen tracks.

Hits

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer ‘Dat Doen We Niet Meer’ van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer ‘Drank & Drugs’ werd de hit van het album, kwam binnen op nummer 1 en het gehele project leverde New Wave de Popprijs op. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, ‘Jungle’ van Broederliefde en vorig jaar scoorde hij nog een zomerhit met SBMG, Lil Kleine, Boef & Ronnie Flex genaamd ‘Miljonair’.

Kaarten zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.