Edwin Snijders is nieuwe voorzitter Stichting Centrummanagement Hoogeveen

Hoogeveen - In de afgelopen bestuursvergadering van de Stichting Centrummanagement Hoogeveen is besloten om Edwin Snijders te benoemen als voorzitter van deze stichting.

Hoogevener Edwin Snijders is benoemd na voordracht en op advies van één van de betrokken partijen. Lettend op de mogelijke veranderingen binnen de Stichting Centrummanagement Hoogeveen (in verband met het vertrek van centrummanager Leo Hoksbergen per 1 januari), is de aanstelling van Snijders eerst voor de periode van een jaar afgesproken.

In 2020 wordt de koers voor de komende jaren uitgezet, waarbij de expertise en kennis van Snijders op het gebied van retail, veranderprocessen en zijn bestuurservaring kunnen worden benut. Hij zal zich allereerst inzetten voor een actieve communicatie naar en betrokkenheid van de ondernemers in het centrumgebied; centrummanagement is immers van, voor en door ondernemers.

De waarnemend voorzitter van de stichting, Roeland Hup, trekt de eerste periode nog samen met Snijders op en draait ook nog actief mee in het bestuur. Edwin Snijders is zelfstandig ondernemer op het gebied van organisatie- en financieel advies en gaat als onafhankelijk voorzitter in het BIZ-centrumgebied optreden.