Ridder Florian en Tarzan bijgeboekt in De Tamboer

Hoogeveen - Voor komend voorjaar zijn er twee kindervoorstellingen bijgeboekt.

Op zondag 10 mei 2020 komt theatergroep Heer Otto met hun voorstelling Ridder Florian (4+) naar De Tamboer en zondag 7 juni komt meester-poppenspeelster Ila van der Pouw met haar voorstelling Tarzan (6+).

Ridder Florian (4+)

Ridder Florian is niet bepaald een held. Naast draken is hij ook angstig voor boze buurmannen, slapen in het donker en stoere ridders. Vandaag is Florian er klaar mee, hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe gaat hem dat lukken? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian al te trillen op zijn benen. Zal hij het toch durven? Een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. Een avontuur gebaseerd op de prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman.

Tarzan (6+)

Tarzan (6+) gaat over wie je bent en waar je thuishoort, maar vooral over de moed om voor jezelf te kiezen, de voorstelling wordt gespeeld door Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw.

Een gorillamoeder vind in de jungle een achtergelaten baby en ontfermt zich over hem, ze geeft hem de naam Tarzan. Na 10 jaar verschijnt tante Jane in de jungle, die opzoek is naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan leidt inmiddels een vrolijk apenleven, maar is wel nieuwsgierig naar andere mensen. Kala, de gorillamoeder, besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen! Maar dan… komt er een verrassende aap uit de mouw.

Kaarten zijn nu te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.