Centrum voor Voettherapie reikt prijzen uit

Hoogeveen - De Open Bedrijvendag 2019 was voor het Centrum voor Voettherapie een gezellige en geslaagde dag. Er zijn veel bezoekers geweest die afscheid hebben genomen van Pieter Feijer, voormalig directeur van het centrum.

Alle bezoekers hebben een kijkje kunnen nemen in de praktijkruimtes en werkplaats. ,,Tijdens zo’n dag wordt het duidelijk dat er veel mensen met voetproblemen zijn. Voor ons, als centrum, fijn om samen met hen te zoeken naar een oplossing’’, vertelt Wijnand Kosters van het Centrum voor Voettherapie.

Quiz

Tevens konden de bezoekers meedoen met een quiz. Deze quiz bestond uit vragen over het ontstaan van de schoenenwinkel en de carrière van de voormalige eigenaar Pieter Feijer. Elk goede antwoord gaf een letter. Alle letters samen vormden het woord: Voetenvriend.

De te winnen prijzen waren: eerste prijs: 1 paar Zlippo (maat) slippers; tweede prijs: volledige voetbehandeling en derde prijs: voetverzorgingsproduktenpakket. Uit de vele ingevulde formulieren zijn drie prijswinnaars gekozen. De eerste prijs is gewonnen door Wim Rugers, de tweede prijs ging naar Nelly van Rijn en de derde prijs is gewonnen door Fennie Dijkhuizen. ,,Als centrum feliciteren wij de winnaars van harte en wensen hen veel plezier met hun prijs.’’