Vue Hoogeveen opent deuren voor armlastige gezinnen; kinderen kunnen genieten van film

Vue Hoogeveen opent zaterdag 30 november voor de zevende keer belangeloos de deuren voor het bioscoopevenement van Stichting Actief Samenleven.

Voor het tweede jaar wordt gezamenlijk met Humanitas Zuid Drenthe, Stichting Leergeld, Stichting One en stichting De Reddende Engel het traditionele kinderfeest gehouden voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van de Voedsel,-Kleding en Speelgoedbank Robin Hood. Ook gezinnen die gebruikmaken van een andere vorm van hulpverlening kunnen zich aanmelden voor deze ochtend.

Aanmelden voor deze gezellige morgen is nog mogelijk. Actief Samenleven hanteert wel het principe vol is vol. Gezinnen kunnen zich nog aanmelden via www.actiefsamenleven.nl

Sinterklaas en het Gouden Kompas

Dit jaar zal de film Sinterklaas en het Gouden Kompas worden vertoond. Het bijzondere van deze film is dat deze film is geproduceerd door Hoogevener Jeroen van Gelder van Gouden Staf Producties. In de pauze kunnen alle kinderen en volwassenen genieten van een consumptie en oliebollen. In de pauze zal de échte Sinterklaas uit de speelfilm met zijn pieten zijn opwachting maken. Sinterklaas heeft beloofd dat hij voldoende tijd zal vrijmaken voor de kinderen die met hem op de foto willen.

Na afloop van de film steken Sinterklaas en zijn pieten de handen uit de mouwen door te helpen met tassen met luxe boodschappen uit te delen aan de aanwezige gezinnen.

Secretaris van Actief Samenleven Fenna Hilgen: ‘We gaan er met elkaar weer een mooi kinderfeest van maken voor deze financieel kwetsbare gezinnen. We gunnen hen van harte een leuke ochtend in de bioscoop van Hoogeveen.’