Vrijwilligerscollege geeft training voor iedereen die met kinderen werkt

Hoogeveen - Het vrijwilligerscollege in Hoogeveen geeft op donderdag 28 november een bewustwordingstraining voor iedereen die met kinderen werkt.

De training valt onder de noemer ‘De Verbindende Aanpak’, dat komt uit het Engelse Leeds. De training wordt gegeven in de Zuiderbreedte, aan de Boekenberghstraat 12 in Hoogeveen. 

Kosteloos

Iedereen die met kinderen werkt krijgt de training (kosteloos) aangeboden, zodat in heel Hoogeveen kinderen op dezelfde manier behandeld worden. Ook het vrijwilligersveld is van harte uitgenodigd: natuurorganisaties, sportorganisaties, buurt- en clubhuiswerk, buurtinitiatieven.

De Verbindende Aanpak behandelt aan de hand van een presentatie en opdrachten hoe iemand positieve relaties kan opbouwen, onderhouden en wanneer nodig herstellen. Volwassenen en kinderen die leren omgaan en samenwerken met elkaar leiden tot minder conflicten, betere resultaten en meer plezier. De training wordt gegeven door Gea Lunsing (gemeente Hoogeveen) en Sigrid Hartman (directeur Juliana van Stolbergschool).

Aanmelden

Voor het deelnemen aan deze training is aanmelding noodzakelijk. Aanmelden kan via de website www.vrijwilligersHoogeveen.nl/colleges, telefonisch via 0528-278855 (receptie SWW) of per e-mail via vc@vrijwilligershoogeveen.nl