Hovius speelt Pearl Jam in café De Lijst

Hoogeveen - Vrijdag is er livemuziek in café De Lijst. Deze keer is er een tributeband van Pearl Jam genaamd Hovius en speelt Ezra Laturake uit Hoogeveen een thuiswedstrijd met zijn band Takeaway Spacewolf.

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht drie albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en België. Incidenteel brengt hij werk van muzikale grootheden. Met werk van RadioHead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave werk van Jimi Hendrix. Hovius brengt sinds 2015 met een speciale formatie het repertoire van Pearl Jam ten gehore.

Takeaway Spacewolf is een mix van verschillende nationaliteiten. Ezra Laturake is de grote bekende van dit gezelschap. Volgens uitbater Henri Stoefzand van De Lijst is hij bovendien een vaste gast in De Lijst. De band speelt een mix van funk, blues en classic rock. De eerste band begint tegen 21.30 uur en De Lijst is om 16.00 uur geopend.